Martin0446 Odesláno Duben 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2018 Zdravím všechny,potřeboval bych poradit.Mám PS2 Fat s instalovaným čipem,momentálně čekám až mi z Aliexpesu příjde sata adaptér na HDD. Nevím přesně jak to rozchodit.Pročítal jsem tady snad všecha vlákna zabívající se touto problematikou ale nikde se nepíše o kombinaci čipu a interního disku. Předem všem děkuji za odpověď a prosím o polopatickej postup pro lamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shpina Odesláno Květen 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2018 Ahoj, já přesně nevím jak funguje čip, ale cesty máš principiálně dvě: 1) instalace hdd přímo v PS2 přes HDLoader - HDLoader je program, který lze spustit přes FMCB - jak si nainstalovat FMCB, když máš čiplou ps2 je snadné najít jak tady na fóru, tak na netu a youtube. HDLoader na ps2 dále umožňuje instalovat hry přímo z DVD na HDD aniž bys musel hdd vyjmout a připojit k PC (ten adpatér co ti teď přijde už totiž nebude originál se síťovým adaptérem (ty byly jen na IDE a i teď stojí přes 1500) ale čínská kopie pouze s hdd adaptérem 2) instalace FHDB (obdoba FMCB, ale je to přímo na HDD místo na paměťové kartě) na HDD přes PC - to má výhodu, že nepotřebuješ FMCB ani čip - postup lze též nalézt na internetu O víkendu budu doma, tak ti budu moct poslat nějaké odkazy - je fakt že těch návodů je na netu spousty a hodně jich je zastaralých. Ještě je dobré se podívat jestli je tvůj disk kompaktibilní (opět, mohu poslat odkaz na stránky s databází kompaktibilních hdd, nebo lze ozkoušet přes PC v programu "winhiip" - ten slouží k nahrávání her a formátování na ps2 hdd přes PC a pokud budeš chtít hry stahovat z netu a pak valit na disk, tak je tento program nezbytnost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.