dreamtv69 Odesláno Duben 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2018 Zdravím, a doufám že mě hned neukamenujete. XBOX one mam teprve pár dní, moc s ním neumím, takže trochu asi hloupý dotaz na který jsem zatím nenašel odpověď. Koupil jsem si bazarového Zaklínače 3 Wild Hunt Game of the Year Edition, meli by k tomu byt ceske titulky, ale nevim, jak je do hry stahnout nebo doinstalovat. V nastaveni languages jsou titulky pouze EN, FR, DE, PL, TUR atd. Cestina tam neni, pokud dam Download additional languages, skoci to na titulni stranku Microsoft storu, nevim, kde cestinu najit, zkousel jsem vsechno mozne, ale nekde asi delam chybu a nevim kde. Obecne by me zajimalo, jak je to u XBOXU s ceskymi titulky u ruznych titulu, zda se da dodatecne stahnout, nebo uz je soucasti disku, pripadne jak se to dela. Na Xbox One zacinam, mam jeste stary XBOX 360 a PS4. Dik za postrceni vpred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Duben 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2018 Sice xbox one ani zaklínače nemám, ale pokud v nastavení ve hře není ke zvolení čeština tak ji nedoinstaluješ ani ji stáhnout nemůžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreamtv69 Odesláno Duben 13, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2018 Aha, mela to byt verze s cestinou. Proc tedy ta volba Download additional languages v nastaveni Zaklinace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 13, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2018 Krabicku mas s ceskymi popisky? Pokud ne tak bohuzel cestina tam neni. U jinych her, napr. sony a ubisoft je to jedno kdyz koupis jakoukoliv EU hru, tz, nemeckou, rakouskou, madarskou, polskou tak se cestina dostahuje, kdyz mas menu ps4 v cz a nastaveny psn ucet CZ. Napr. Uncharted 4, MAfia, Far cry atd. U zaklinace bohuzel toto nelze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Duben 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2018 @romeno : jenom pozor, setkal jsem se s dánskou verzí AC: Origins a tam čeština nebyla i přes CZ psn účet a konzoli nastavenou v CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreamtv69 Odesláno Duben 13, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2018 Hru jsem koupil na aukru bez krabicky, aukce byla uvedena jako Zaklinac 3 bla bla bla Edice hra roku CZ, tak jsem mel za to, ze bude s ceskymi titulky. Kdyz se hra spusti, tak splash obrazovka je cesky Zaklinac, i na home obrazovce se objevi Zaklinac 3 Edice hra roku atd. Ale v nastaveni cestina zvolit nejde. Moc tomu nerozumim, zkousel jsem ji i preinstalovat, ale je to stejny. Konzoli mam nastavenou na region Ceska republika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Duben 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2018 A mas v nastaveni konzole v lokaci Ceskou republiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreamtv69 Odesláno Duben 13, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2018 Mam nastaveno Česká republika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreamtv69 Odesláno Duben 16, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2018 V 13. 4. 2018 at 23:18, dreamtv69 napsal: Mam nastaveno Česká republika. Hm, tak se to asi vyresilo, hra totiz cestinu asi vubec nema, tedy alespon ne tato verze. Bude vracena prodejci. Dekuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.