Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zaklínač 3 GOTY jak s cestinou


dreamtv69

Recommended Posts

Zdravím, a doufám že mě hned neukamenujete. XBOX one mam teprve pár dní, moc s ním neumím, takže trochu asi hloupý dotaz na který jsem zatím nenašel odpověď. Koupil jsem si bazarového Zaklínače 3 Wild Hunt Game of the Year Edition, meli by k tomu byt ceske titulky, ale nevim, jak je do hry stahnout nebo doinstalovat. V nastaveni languages jsou titulky pouze EN, FR, DE, PL, TUR atd. Cestina tam neni, pokud dam Download additional languages, skoci to na titulni stranku Microsoft storu, nevim, kde cestinu najit, zkousel jsem vsechno mozne, ale nekde asi delam chybu a nevim kde. Obecne by me zajimalo, jak je to u XBOXU s ceskymi titulky u ruznych titulu, zda se da dodatecne stahnout, nebo uz je soucasti disku, pripadne jak se to dela. Na Xbox One zacinam, mam jeste stary XBOX 360 a PS4.

 

Dik za postrceni vpred.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Krabicku mas s ceskymi popisky? Pokud ne tak bohuzel cestina tam neni. U jinych her, napr. sony a ubisoft je to jedno kdyz koupis jakoukoliv EU hru, tz, nemeckou, rakouskou, madarskou, polskou tak se cestina dostahuje, kdyz mas menu ps4 v cz a nastaveny psn ucet CZ.

Napr. Uncharted 4, MAfia, Far cry atd. 

U zaklinace bohuzel toto nelze...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hru jsem koupil na aukru bez krabicky, aukce byla uvedena jako Zaklinac 3 bla bla bla Edice hra roku CZ, tak jsem mel za to, ze bude s ceskymi titulky. Kdyz se hra spusti, tak splash obrazovka je cesky Zaklinac, i na home obrazovce se objevi Zaklinac 3 Edice hra roku atd. Ale v nastaveni cestina zvolit nejde. Moc tomu nerozumim, zkousel jsem ji i preinstalovat, ale je to stejny. Konzoli mam nastavenou na region Ceska republika.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu