figi-1 Odesláno Duben 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2018 Ahoj chci se poptat zapojim hdd s nahranyma filmama do xka filmy ve full hd mi jedou ale jak chci spustit 4k hdr filmy tak nejdou nevite proc nekdo? Tv mam sony xe 9305 4k hdr a xbox one x. Original uhd bluray jedou normalne? Mate nekdo? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 15, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2018 Co to pustit pres TV primo? Pripadne apku SPMC z play store. Xbox apka neumi hdr porad si myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Duben 15, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2018 Pres Tv se normalne divam to je jasne. Tam jede vse jen nechapu ze pres xko to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 15, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2018 Micro-svet Micro-softu:) panzpohadky reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Duben 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2018 a co zkusit aplikaci KODI v Xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Duben 16, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2018 Nezkousel jsem. Tam to jede? ///EDIT: Zkousel jsem a seka se to nedava to ten prehravac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Duben 18, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2018 Nevite nekdo? Kdyz si koupim bluray film ktery podporuje i dolby vision a pustim ho pres xbox one x prehraje mi to i s tim dolby vision ? Tv dostala update a podporuje dolby vision ale nevim jestli nemusi dolby vision podporovat i xbox one x. Nebo se spusti film automaticky jen v HDR 10? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.