Mandaz Odesláno Duben 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 Ahoj, jak je už z názvu patrné, prodám úplně novou, v originální folii zatavenou hru Yakuza 6: The Song of Life. Česká distribuce, normální verze. Cena: 800 kč i s poštou při platbě na můj účet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 2, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2018 refresh, lidi, neblbněte, nebo to budu moset hodit romenovi do židjrc romeno reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kratos001 Odesláno Květen 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2018 A co směnný obchod za Shadow of war? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 3, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2018 Díky za nabídku, ale tento lotr mne nebaví EDIT pro dědu: Lotr myšleno jako Lord of the Rings - Pán prsteňů. Aneb hrál jsem jedničku a ta mne vůbec nebavila. Vůbec to nebyla narážka na pana pokrývače, s ním sem měl pár obchodů a vždy na 1 s *. EDIT2: Zamluveno, čekám na platbu EDIT3: Prodáno, lock okajos reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts