niasis Odesláno Duben 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2018 Ahoj, mám hru far Cry Primal, ale i když vyšla s cz titulky, tak mám na výběr jen angl. nebo rus. titulky. Asi to nebude pro český trh, ale už se dá, nebo nedá stáhnout/instalovat dodatečné cz titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Duben 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2018 Zdar, ve far cry primal je čeština určitě, jelikož jsem hrál. Problém bude nejspíš s tím, že disk je někde ze zahraničí, nebo pokud to máš z účtu tak Us store taky nemá cz titulky...dodatečně stáhnout nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2018 V jakem jazyce je obal hry? Nektere eu distribuce musis nejdriv pripojit online k aktualizacim, az pak to jede cesky normalne, jako treba nemecka fifa atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.