ex_Drex Odesláno Duben 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2018 Dobrý deň poradte mi niekto keď hrám Hocijakú hru 1hod............Zmrzne mi ps3 musim nasilu vipnuť a keď zapnem ps3 tak mi hned zaz zmrze čo mam spraviť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2018 Nemáš nějaký hack nebo má konzole alespoň poslední FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ex_Drex Odesláno Duben 28, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2018 hack nemam žiadny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2018 A update si zkusil? Nebo ještě zkusit kompletní výmaz konzole - pozor o všechno přijdeš a pak uvidíš. Pokud je konzole starší řekl bych, že to bude způsobené spíš ale tím, že nejlepší léta už má za sebou :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ex_Drex
Dobrý deň poradte mi niekto keď hrám Hocijakú hru 1hod............Zmrzne mi ps3 musim nasilu vipnuť a keď zapnem ps3 tak mi hned zaz zmrze čo mam spraviť ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.