pekto Odesláno Duben 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2018 Chtěl bych se zeptat jestli mi pošta dá balík ve kterém je něco pro nezletilé. Respektive chcu tatovi koupit flašku na narozeniny, není mi 18 a z mamkou se mi to objednávat nechce Když si dám balík na poštu a budou po mně chtít pas tak nechci aby se jim na tom monitoru ukázalo že je tam něco pro 18+ když mně ještě nebylo Máte někdo zkušenost jestli nějak pošta zjistí věkové omezení produktu v balíku? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 29, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2018 Pošta bych řekl to řešit nebude. Osobně sem se nesetkal s tím, že by bylo někdy na balíku věkové omezení. Spíše by si měl problém ty jelikož musíš obchodu potvrdit, že je ti více než 18 a pokud by se na to přišlo tak bude mít dle mého problémy obchod i ty za lživé informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.