Steve Fox Odesláno Květen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Zdravím, od včera mi nefunguje twitch aplikace na PS3, spustí se ukáže výběr streamů, ale když nějaký zvolím ukáže se jen načítání obrazovka, ale stream nenačte, nevíte někdo co s tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Zkusil si aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Květen 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Ano a nepomohlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Pak ještě zkus -rebuild database- PS3(o nic nepřijdeš) je možné, že je někde chyba tam https://www.ps3blog.net/2011/01/28/tips-and-tricks-ps3-rebuild-database-faq-recovery-menu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Květen 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Díky, zkusím to EDIT: Bohužel nepomohlo, je to pořád to samé, twitch funguje, ale jakmile chci pustit stream tak nenačte a běhá pořád jenom kolečko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 1. a hlavní věc EDITuj (!) příspěvky prosím 2. internet v tomto případě jede v pořádku nemáš třeba problémy s připojením? aplikace nebo twich samotný nemá nějaký výpadek hlášený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Květen 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Omlouvám se, internet jede úplně v pořádku, tím to není zkusil jsem odpojit WiFi a v tu chvíli přestalo i načítání. A twitch nemá hlášený žádný výpadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Asi poslední řešení co mě napadá tak ještě jednoduše zkusit kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Květen 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Jaký kabel přesně máte na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Klasický LAN kabel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Květen 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Také nepomohlo bohužel :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 11, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2018 Nemáš možnost vyzkoušet jiné připojení/jinou konzoli? Pořád mi to přijde, že to prostě brzdí tvoje připojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Květen 11, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2018 Nene nemám a připojení to nebude, ten twitch jsem používal několik měsíců, téměř denně a nikdy žádný problém, zkusil jsem hotspot z telefonu a žádná změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 11, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2018 Tak to už mě bohužel nenapadá nic další :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Květen 11, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2018 Vypadá to na problém přímo u twitche našel jsem videa kde mají lidi už několik dní ten samí problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madvih Odesláno Říjen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2018 Ahoj, mam to to same, na netu si stezuje spousta lidi vypada to ze to neezi nikomu uz pekne dlouho. Jestli tu je nekdo komu to v poradku funguje, napiste prosim!(Pr. verzi systemu a twich appky). Odpovedi typu "zkus kabel" jsou vazne supe, jak na podpore providera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.