Romix Odesláno Květen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2018 Mam nejake XBLA hry v cestine, ktere jsem extrahoval a po tomto procesu se z nich staly TRIAL verze. Da se to ted nejak odemcit, nebo uz je to v cudu? Je to skoda, vsechny tyto hry obsahuji amaterskou cestinu, nechce se mi to moc mazat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 17, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2018 Zkus se podívat jestli máš v Dashlaunchi contpatch = false Nebo pouzij program XM360 nebo YarisSwap ty by měly umět odemknout hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 17, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2018 No me ta hra jela full, dokud byla v tom XBLA formatu. Jak jsem ji ale vyextrahoval, tak se z ni opet stal trial. Ten XM360 odemika jen xbla hry. Extrahovane xbla nevidi... No a ten YarisSwap vidi take jen XBLA format, takze ten to bohuzel take nevyresi. Jedine co me jeste napada, to nejakym programkem dostat zpet do toho xbla containeru, ale to teda nevim vubec jak... Nema nekdo nejakou zkusenost? A contpatch mam disabled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 22, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2018 Dokaze tu alespon nekdo extrahovat hru, aby zustala odemcena? Ok, jinak... Mam moznost dat cestinu do par her... A mam overene, ze to funguje. Cestina pak jede. Problem je, ze me se nedari extrahovat hru tak, aby pak zustala FULL. Zkousim to programem wxPirs... Driv to fungovalo v pohode, ted to zlobi, nevim proc. Predpokladam, ze je to mym PC, nebo nevim. Mozna delam neco blbe. Kazdopadne ten, kdo pomuze, dostane ty 4 arcady komplet prelozene do cestiny na Xbox 360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.