mufety Odesláno Květen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2018 Dobrý den,včera jsem si koupil balíček na hru Fortnite ,zaplatil jsem, přišel mi email o zaplacení,ale balíček ve hře stále nemám. Nevíte někdo proč ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Květen 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2018 Jak a kde si balíček kupoval? Přímo ve hře nebo přes store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mufety Odesláno Květen 28, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2018 přímo ve hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Květen 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2018 Pokud si to regulérně zaplatil a ve hře ho nemáš řešil bych to s podporou [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mufety Odesláno Květen 29, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 Ja to tam poslal a ted koukám že to mám najednou v té peněžence , a tak to teda nechapu, normalně mi na email přišlo potvrzení o zaplaceni.....ale jak to ted zaplatím z té peněženky ? ještě jsem to nikdy neplatil z toho, prosím o radu :-) a děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Květen 29, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 Pokud máš tu částku co potřebuješ jednoduše klikni na ten balíček co chceš a dál už jen potvrdíš nákup. Peníze by se ti v tomhle případě měli strhnout z peněženky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mufety Odesláno Květen 29, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 jojo je to přesně ta částka tak já to vyzkouším až budu doma, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mufety
Dobrý den,včera jsem si koupil balíček na hru Fortnite ,zaplatil jsem, přišel mi email o zaplacení,ale balíček ve hře stále nemám. Nevíte někdo proč ? Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.