Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

PS3XPLOIT OFW 4.82 PKG LINKER INSTALL PKG 4GB+ FAILED

Zdravím mám ps3 superslim 500gb HDD s ofw 4.82 + PS3XPLOIT hry s téhle stránky-> LINK <- mi přez USB installaci fungují ale pouze do 4gb protože USB medium musí být FAT32 nemůžu nakopírovat hry větší .. na YOUTUBE je spousta navodů jak instalovat 4gb+ přez PKG LINKER ale to se mi nějak nedaří přikládám VIDEO a děkuji za každou pomoc vážně už si nevím rady

• Moderators
Odesláno

No ted jsem si vsiml, ze instalujes sobor rif ale ne hru. rif se instaluje az po nainstalovani hry, aby se hra signula a sla spustit. 

Do pkg linkeru, slozky, dej jak hru ve formatu pkg, tak i rif soubor ve formatu pkg, oboji signute pres rifgenmaster samozrejme. Spust pkg linker vznikne ti novy soubor package list.pkg V okne pkg linkeru by jsi mel videt nactenou tu hru co se bude prenaset.

Dej na flashku packagelist.pkg, spust ps3, spust han aenabler, nainstaluj packagelist z flashky, restartuj ps3. Znovu spust po spusteni ps3 han enabler, jdi na istalaci z webserveru, vyber hru a melo by to jit. Samozrejme pkg linker v pc musis mit spusteny po celou dobu kopirovani a pc s ps3 propojeny pres router kabelem. Wifi ani nezkoušej, to mi taky pořád házelo chyby.

• romeno locked this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu