Hamagen Odesláno Červen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2018 Ahoj rad bych zalozil tema ohledne F2P hry Fortnite, kterou je mozno stahnout jiz od vcera 23:00 z Nintendo Shopu. Je tu nekdo kdo by se rad pridal do party? Dle infa behem tohoto tydne pro Switch pribude u patch co pridava ingame VoiceChat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2018 Bez moznosti propojeni jiz myho existujiciho uctu je pro me fortnite na switchi uplne zbytecnej. Nebudu hrat vse od znova a dobrovolne neprijdu o vsechen progres a vlozeny penize do ty hry. A to jsem se tak tesil na hrani na cestach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 13, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2018 A v cem ti prinasi "vlozeny cas" na jinem systemu za vyhodu, kdyz jde jen o emotes a skiny? Ja si myslim ze prave pro cesty je to super. A je jedno jak vypadas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2018 Primarne hraju na PS4 s kamarady. Nekdo to hraje jen kuli zabave ale bez pridane hodnoty se ta hra kazdymu brzo omrzi. Proto prisli s battle passem aby bylo ve hre aspon co sbirat a udrazela si tak staly pocet hracu. Mam nahrano stovky hodin a opravdu nehodlam zacinat od znova nemluve o par penezich ktery jsem do toho uz vlozil. Ano jde jen o kosmeticke oblecky atd ale ver mi nebo ne po takovy dobe co to hraju ja te opravdu jeden rezim jedna mapa a to samy furt dokola bavit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doomista Odesláno Červen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2018 před 12 hodinami, MaraTFSI napsal: Bez moznosti propojeni jiz myho existujiciho uctu je pro me fortnite na switchi uplne zbytecnej. Nebudu hrat vse od znova a dobrovolne neprijdu o vsechen progres a vlozeny penize do ty hry. A to jsem se tak tesil na hrani na cestach... Při prvním spuštění hra nabídla možnost přihlásit se s existujícím účtem, ten ti ten progress nepřenesl? EDIT: Okej, už jsem se dočetl, co to Sony natropila, už mlčím: http://www.nintendolife.com/news/2018/06/nintendo_takes_a_swipe_at_sony_over_fortnites_cross-platform_issues_on_switch před 13 hodinami, Hamagen napsal: Ahoj rad bych zalozil tema ohledne F2P hry Fortnite, kterou je mozno stahnout jiz od vcera 23:00 z Nintendo Shopu. Je tu nekdo kdo by se rad pridal do party? Dle infa behem tohoto tydne pro Switch pribude u patch co pridava ingame VoiceChat Jsem do Fortnite nováček, stáhl jsem to poprvé až na Switchi a zatím mám za sebou jen dvě hry, ale nebránil bych se nějakému skupinovému hraní, zvlášť, když by přibyl voicechat. Spíš netuším, jak bych na tom byl s časem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Červenec 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2018 Určitě se taky rád přidám, napište tady vaše gamertagy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.