xFrag Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Zdravím, dostal jsem k xboxu hry Forza 3 + Alan Wake kód, ale když si chci stáhnout AW, tak mi to hlásí, že kód je neplatný.. Hádám, že to je tím, že ČR není podporovaná v Xbox Live.. A tak se ptám, jestli se to dá nějak obejít abych si to mohl stáhnout :) děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xFrag Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 -- vyřešeno, lock, prosím o delete pokud možno :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Měl bych dotaz k podobnému a nechci zakládat nový topic... Nevíte, zda je nepoužitý kód pro stažení tohoto Alan Wake přenosný na jiný XBOX, tj. není vázán na seriové číslo apod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 a ja bych mel dotaz neni nejaky generator co ti udela kod na gold ucet? ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 všechno FAKE´s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bad.Mr.Frosty Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Generátorů je tisíce....ale jak řiká kolega FAKE. Účel těchto "generátorů" je ukrást vám heslo a tim i účet. A že se jich denně nachytá...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xFrag
Zdravím, dostal jsem k xboxu hry Forza 3 + Alan Wake kód, ale když si chci stáhnout AW, tak mi to hlásí, že kód je neplatný..
Hádám, že to je tím, že ČR není podporovaná v Xbox Live..
A tak se ptám, jestli se to dá nějak obejít abych si to mohl stáhnout :) děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.