xFrag Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2010 Zdravím, dostal jsem k xboxu hry Forza 3 + Alan Wake kód, ale když si chci stáhnout AW, tak mi to hlásí, že kód je neplatný.. Hádám, že to je tím, že ČR není podporovaná v Xbox Live.. A tak se ptám, jestli se to dá nějak obejít abych si to mohl stáhnout :) děkuji Citovat
0 xFrag Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2010 -- vyřešeno, lock, prosím o delete pokud možno :P Citovat
0 Zoombik Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2010 Měl bych dotaz k podobnému a nechci zakládat nový topic... Nevíte, zda je nepoužitý kód pro stažení tohoto Alan Wake přenosný na jiný XBOX, tj. není vázán na seriové číslo apod.? Citovat
0 jamail Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2010 a ja bych mel dotaz neni nejaky generator co ti udela kod na gold ucet? ? :D Citovat
0 Bad.Mr.Frosty Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2010 Generátorů je tisíce....ale jak řiká kolega FAKE. Účel těchto "generátorů" je ukrást vám heslo a tim i účet. A že se jich denně nachytá...... Citovat
Otázka
xFrag
Zdravím, dostal jsem k xboxu hry Forza 3 + Alan Wake kód, ale když si chci stáhnout AW, tak mi to hlásí, že kód je neplatný..
Hádám, že to je tím, že ČR není podporovaná v Xbox Live..
A tak se ptám, jestli se to dá nějak obejít abych si to mohl stáhnout :) děkuji
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.