honza1234 Odesláno Červen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2018 Jakou fotbalovou hru mi doporučite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Červen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2018 tak ono moc na výběr není, buď PES nebo Fifa. Já jsem zvolil PES protože hratelnost je realističtější, Fifu dám občas s přáteli jen tak na zablbnutí u pivka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Červenec 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2018 Ahoj pes 2019 vychazi 20.8. Bude to super. Tesim se. Mam pes 2018 a uz se nemuzu dockat. Lepsi nez fifa kazdopadne hratelnost je uplne jinde. Realnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Červenec 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2018 Jak pro koho, je to věc názoru, mě se líbil naposled pes 2014 a 15, Pes 18 byl také celkem povedený na ps4, u Pro Eva jsem vydržel ale jen rok, než mě to začalo unavovat, Fifu mám každý rok, baví mě pořád, teď byl v akci na ps store Pes 2018 za 189 kč, zahrál jsem znovu demo a zjistil jsem, že mi to ani za ty 200 kč nestojí, kvalitou ani obsahem se to na Fifu ještě zdaleka nechytá. Teď asi určitě napíšeš několik důvodů, proč je právě Pes lepší než Fifa, klidně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Červenec 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2018 Ne nenapisu hraj si co chces. Me proste fifa jako fotbalova hra moc dobra neprijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honza1234
Jakou fotbalovou hru mi doporučite?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.