Susperian Odesláno Červen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2018 Zdravíčko kolegové, prodávám svou PS4 pro konzolu 1TB, která je ještě cca 10 měsíců v záruce. Měl jsem ji čistě na hraní exkluzivit, zbytek jsem hrál na PC, takže žádné orgie se nekonaly a hrál jsem skoro bez vyjímky jen singleplayer hry. Důvod prodeje je, že se mi narodí, druhý svišť a už teď není moc času, takže vím, že potom, budu totálně v prde.. Do prodeje se mi moc nechce, ale musím něco obětovat Ke konzoli mám ještě kameru v2 (taky v záruce mám pocit, mrknu, kupovaná zvlášť.) a dvě taneční hry Just Dance 2016 a 2017. Samozřejmně nejlépe, bych chtěl vše prodat jako celek, ale taky vím, že to většinou neklapne Kdyby jste chtěli bližší info napište, nějaké foto atd. Konzole, byla na stole u televize, nebyla uvnitř pod televizí a byla podložena, aby nebyla přímo na dřevě. A kupovaná je konzole v Euronicsu. Cenu bych si představoval okolo 8500 jako celek, nebo samotná konzole 7500 a kamera a dve hry 1500. Díky Edit: Konzole prodaná Volná Kamera 800 včetně pošty a hry každá za 350 + 50 pošta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2018 Cus. Kdyby to nevyšlo. Dej vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 27, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2018 Ahoj ok uz jsi treti zajemce, ale dik za zajem. Jinak kamera a hry jsou stale volne je zajem jen o konzolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 28, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2018 Konzole prodaná, takže na prodej mám ještě kameru a dvě hry Just Dance 2016 a 2017 komplet za 1500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts