eagle88 Odesláno Červenec 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2018 Prodam Xbox One X 1 TB.v zaruce u alzy jeste cca 1,5 roku.komplet kabelaz +ovladac a krabice.v pripade zajmu muzu nechat nejaky hry na disku seznam kdyz tak pm.cena 7500 kc.platba predem na ucet,nebo minimalne postovny predem.osobka mozna v decine a okoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzur Odesláno Červenec 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2018 Zdravím,mám zájem,psal jsem do PM. Crossi reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 8, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2018 @mirzur: Prosim, precti si pravidla fora. Je zbytecne v inzeratu informovat prodejce o tom, ze jsi mu poslal soukromou zpravu. Prodejce je na zaslanou zpravu upozornen notifikaci. Pravidla proto zpravy typu: “poslal jsem ti PM” zakazuji a takove zpravy jsou povazovany za spam. Priste uz bys mohl byt napomenut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts