Tigis Odesláno Červenec 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2018 Ahoj gameři, rád bych Vás požádal o radu. Jsem novým majitelem X1 a pomalu se s touto konzolí učím. Dříve jsem mel vždy PSka. Protože nemám moc času na hraní tak jsem tituly, které bych si chtěl zahrát pouze for fun a zde přichází má otázka. Dají se uložené pozice, které mám v konzoli zaměnit za již dohrané pozice ? Konkrétně se mi jedná teď aktuálně o NFS Payback. Nevím jestli pozice nejsou totožné s pozicemi na PC, nebo se pomocí converteru dají přenést na formát pro xbox. Koukal jsem youtube, ale bohužel jsem nenašel nic konkrétního a ani tady jsem nenašel žádnou odpověď. Děkuji za případné odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 3, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2018 uprvovat savy slo na xbox 360ce. xbox one tuto moznost nema vzhledem na mozne zneuziti/cheatovani ve hrach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tigis Odesláno Červenec 4, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2018 mirai_trunks moc děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tigis
Ahoj gameři,
rád bych Vás požádal o radu.
Jsem novým majitelem X1 a pomalu se s touto konzolí učím. Dříve jsem mel vždy PSka.
Protože nemám moc času na hraní tak jsem tituly, které bych si chtěl zahrát pouze for fun a zde přichází má otázka.
Dají se uložené pozice, které mám v konzoli zaměnit za již dohrané pozice ? Konkrétně se mi jedná teď aktuálně o NFS Payback.
Nevím jestli pozice nejsou totožné s pozicemi na PC, nebo se pomocí converteru dají přenést na formát pro xbox.
Koukal jsem youtube, ale bohužel jsem nenašel nic konkrétního a ani tady jsem nenašel žádnou odpověď.
Děkuji za případné odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.