Typann Odesláno Červenec 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2018 Pomoc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 31, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2018 https://community.eu.playstation.com/t5/PS4/Can-t-connect-to-PlayStation-Network-error-code-NP-40833-8/m-p/25599809A pro příště si odpust ty vulgární výrazy v názvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typann Odesláno Červenec 31, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2018 Ten odkaz mi nepomohl Ještě nějaké nápady pane s obrázkem medievila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 1, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2018 Odkaz nepomohl je vcelku široký pojem. Co přesně ti nepomohlo? Četl jsi to celé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spyke13 Odesláno Srpen 31, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2019 Ahoj mám stejný problém. Zkoušel jsem otevřít všechny porty, restartoval jsem router a nic nepomohlo. Nejvíce mě štve, krom toho, že to nejde, že nemohu nikde najít e-mail nebo nějaký kontakt na Playstation.com. mohl by někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 31, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2019 Příště bych zkusil lépe hledat [emoji6] otázka pár sekund a kliknutí+ zkus toto https://connection.support.playstation.com/#/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spyke13 Odesláno Srpen 31, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2019 Díky... rady a pomoc kterou mají na jejich stránkách je totálně nepoužitelné a celá jejich podpora je na hodně nízké úrovni . Než příští týden zavolám na tel.čislo... nesetkal se někdo další s tímhle problémem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 8, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2019 Zkus ještě zavolat na providera jestli není něco u nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.