GluckCZ Odesláno Srpen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2018 Ahoj, jakou hru mi doporucite jako první? U Zeldy se bojím že je potřeba znalost aj. A u Maria se bojím omrzení v hledání měsíčku. Předem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 11, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2018 Mario je good oddechovka na vecer. Zelda je celkem komplexni hra a na dlouho. Dal bych zeldu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Srpen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2018 100% Zelda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Srpen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2018 Taky nemam dobrou znalost AJ a zeldu jsem si uzil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Srpen 12, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2018 Dobře díky, já se právě bál, že u zeldy bude problém když nebudu mít znalosti AJ kvůli tomu vaření a vedlejším úkolům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Srpen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2018 Je dobry mit znalosti AJ ale jde to i bez toho. A kdyz jsem nevedel tak jsem si pomahal hodne na strankach IGN a pomoci companion aplikace na telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2018 ber obě, u obou her je potřeba aspoň nějaký základ potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2018 Obě hry jsou TOP na Switch.Zeldu jsem dohrál v Cemu na notebooku.Hra na desítky hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kharel Odesláno Listopad 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2018 Ahoj GluckCZ, tak co s tou Zeldou, jak to zvladas tu anglictinu, da se to? Jeste bych dodal, ze Mario neomrzi a to z jednoho prosteho duvodu, kdyz chces pohodove hrani, tak si jen tak pobihas a sbiras pohodove Moony, kdyz chces vyzvu, kdy ti bude Mario umirat jak na bezicim pase, tak tu moznost mas take. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Listopad 14, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2018 Ahoj, mario dááávno dohraný a už jsem po poslal dál :). Zeldu jsem ještě nezačal. Teď pařím splatoon a dead cells. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kharel Odesláno Listopad 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 Tak to je super, me prislo podle te konverzace tady, ze jsi vybral Zeldu. Ja jsem ted trosku vice propadl Diablu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.