Romix Odesláno Srpen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2018 Hrajete nekdo? Udajne je verze SWITCH s ceskyma titulkama... Novy update pry obsahuje neomezene svety. Ma nekdo vyzkousene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doomista Odesláno Září 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2018 Starší otázka, ale Minecraft mám až teď nově, takže odpovím: Ano, jsou tam české titulky (trochu hnusně funguje velikost fontu, ale jinak cajk), neomezené světy tam jsou taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 13, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2018 Jo nakonec jsem to uz taky koupil a hraju. Cestina super, fonty jsou v pohode, vse citelne...:) Ty neomezene svety zatim moc ale nechapu... Zda se mi, ze nejak blbe funguje mapa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doomista Odesláno Září 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2018 Nepomůže toto? https://minecraft-cs.gamepedia.com/Mapa Přiznám se, že neomezené světy jsem nezkoušel, hru hodlám hrát spíš ve splitscreenu a ještě nemám druhý pár joyconů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 14, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2018 No tam jde o to, ze kdyz se vydam smerem mimo mapu, tak uz se tam nezakresluje nic noveho... Svet se neustale generuje novy, ale snadno se pak clovek bez mapy ztrati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doomista Odesláno Září 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2018 Tak ale to dává smysl, ta mapa má jen omezený rozsah, musíš si vyrobit větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 17, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2018 Takze lze vyrabet dalsi a dalsi mapy a tim tak "zmapovat" neprobadana udoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doomista Odesláno Září 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2018 To možná taky, ale především podle té gamepedie, na kterou jsem poslal odkaz, tak můžeš zvětšit mapu a tím toho na jedné mapě zmapuješ víc Romix reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.