mitchxxx Odesláno Srpen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2018 Zdravím, koupil jsem před týdnem synovi tuto konzoli a mám dotaz ohledně nabíjení ovladačů a to jak Nintendo Switch Pro Controller, tak i Nintendo Joy-Con. Jestli jsem správně pochopil, tak hodnota nabití je na ovladačích zobrazena čtyřmi zelenými diodami. Dokoupený ovladač se mi nedaří dobít na více než jednu zelenou diodu, stejně tak i Joy_con, i když konzole jako taková hlásí dobití 100 procent. Tak prosím jak to je, co je špatně nebo co mi uniklo? Návod je příliš krátký a stručný, tam jsem blíž nevyčetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Srpen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2018 Ty čtyři zelené diody nezobrazují hodnotu nabití ovladačů. Jde o pořadí připojeného ovladače. Tedy, zapnu např. Pro Controller a rozsvítí se jedna zelená dioda. Znamená to, že je ke konzoli připojen pouze tento ovladač (je prostě první). Potom vezmu třeba levý Joy-Con, připojím a rozsvítí se dvě diody. Vidím tedy, že je v pořadí druhý. Atd. Zde je přehled pořadí, tak, jak ho zobrazují rozsvícené diody: Pořadí ovladače Diody Lze tedy připojit až osm ovladačů. Hodnotu nabití ovladačů lze tedy zjistit právě z konzole, která ti nyní správně hlásí 100%-ní úroveň nabití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitchxxx Odesláno Srpen 27, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2018 Super, tak jsem pěkné játro. Díky za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.