temnota Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Ahoj mám otázku, prosím už jde flashnout PSP s verzí 5.51 abych tam na tom mohl hrát iso hry?? Studoval jsem to tady na foru ale nějak jsem to nepochopil je toho tady hrozně moc :-( Stačil by přímí odkaz. Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Podle toho jakou máš desku a jaké psp... Edit: Nevšiml jsem si podpisu.. viz FxR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 v podpisu mam link na tn hen 6.20 + prometheus iso loader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 temnota Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 To znamená udělat vyšší verzi z 5.51 na 6.20 a pak to udělat podle Tvého postupu jestli to dobře chápu??Potom mi tam půjdou i iso hry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 jo diki Prometheus iLoader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
temnota
Ahoj mám otázku, prosím už jde flashnout PSP s verzí 5.51 abych tam na tom mohl hrát iso hry?? Studoval jsem to tady na foru ale nějak jsem to nepochopil je toho tady hrozně moc :-(
Stačil by přímí odkaz. Moc děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.