Resident Evil Odesláno Srpen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2018 Mate nekdo zkusenost stouto hrou?ja se nemuzu vubec nikam pohnout na zacatku mesta me vzdycky zabijou ,teda hraju valecny hry na hard ale toto je terror ,zivot je tam slabouckej a kdyz nakyho zabiju nic nedoplnuje skoro ,ktera barva je co cervena a zelena ukazatelka?obcas si neco pichnu a stahne mi to trochu ty cerveny ale vubec to nechapu.a nevite kde najdu aspon nakou strelnou zbran nebo jinou nez tu sekyru?diky moc za pomoc a ani nechapu jak se branit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2018 Ty mas o zabavu postarane chlape pobavils... craig27 reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2018 Tady máš návod jak to hrát: https://www.youtube.com/watch?v=5iszUCmLyW4 Edit: já si spletl jméno s názvem topicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 29, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2018 koukni zde. Prosím neurážet zbytečně jiné členy a necitovat predchozí posty. díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Resident Evil Odesláno Srpen 29, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2018 Diky ale nesnasim kdy se nekdo snazi bejt vtipnej ikdyz je to trapny.jenom nechapu proc mi posilate odkazy na video tech sem projel dost chtel sem napsat jenom strucne co a jak.navic v tom videu tomu hraci to nic skoro nebere a ma jinou zbran ,takze mi toto fakt nepomuze .jinak moc diky za tu anglictinu to sem nemusel psat na ceskym webu.prosim o smazani ,poradim si sam radsi.nekterejch cechu inteligence me vazne prekvapuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 30, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2018 tak pročti články zde: http://navodycesky.cz/ps4/bloodborne-tipy-do-zacatku-hry/ doufám, že to pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Resident Evil Odesláno Srpen 30, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2018 před 7 hodinami, mirai_trunks napsal: tak pročti články zde: http://navodycesky.cz/ps4/bloodborne-tipy-do-zacatku-hry/ doufám, že to pomůže. diky ja tu hru vymazal uz protoze tak tezkou obtiznost sem jeste nezazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Srpen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2018 BB byl skvelej. Platina doma ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pytlos Odesláno Srpen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2018 Možná pro tebe bude lepší zůstat u válečných her na hard ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 30, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2018 takze vyreseno, zamykam at se tady nestrhne zbytecnej flame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts