Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bloodborne

Resident Evil

Recommended Posts

Mate nekdo zkusenost stouto hrou?ja se nemuzu vubec nikam pohnout na zacatku mesta me vzdycky zabijou ,teda hraju valecny hry na hard ale toto je terror ,zivot je tam slabouckej a kdyz nakyho zabiju nic nedoplnuje skoro ,ktera barva je co cervena a zelena ukazatelka?obcas si neco pichnu a stahne mi to trochu ty cerveny ale vubec to nechapu.a nevite kde najdu aspon nakou strelnou zbran nebo jinou nez tu sekyru?diky moc za pomoc a ani nechapu jak se branit 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky ale nesnasim kdy se nekdo snazi bejt  vtipnej ikdyz je to trapny.jenom nechapu proc mi posilate odkazy na video tech sem projel dost chtel sem napsat jenom strucne co a jak.navic v tom videu tomu hraci to nic skoro nebere a ma jinou zbran ,takze mi toto fakt nepomuze .jinak moc diky za tu anglictinu to sem nemusel psat na ceskym webu.prosim o smazani ,poradim si sam radsi.nekterejch cechu inteligence me vazne prekvapuje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu