MeTySoN Odesláno Září 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2018 Čau, jenom jsem se s Vámi chtěl podělit o radost . Rozhodl jsem se, že si koupím PSko a udělám si trošku radost a zabavím se na dlouhé večery . Takže jsem se konečně rozhoupal a během týdne jsem to nějak všechno nakoupil. Byla to větší investice, protože doma nemáme televizi (zrušena už X let z5) a tak jsem si kupoval svoji osobní na PlayStation Škoda, že na vesničce nemůžu koupit rychlejší internet:/ Takže od včerejška jsem hrdým majitelem konzole:D A Kdybyste se někdo chtěl zbavit nějakých her tak jedině uvítám:) okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 1, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2018 Gratulace a hodně propařenejch hodin preju! MeTySoN reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MeTySoN Odesláno Září 2, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2018 Děkuji Teď všechen svůj čas prosmažím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.