honzaarlet Odesláno Září 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2018 Zdravim, jsem po letech přešel z Ps4 na x-box. Moc o o te konzoli nevím. Chci se zeptat... Mám zadarmo měsíc zdarma Live gold a Game pass. Jak můžu tyto věci využít???? Když stáhnu zdarma nějakou hru, pujde mi po tom měsíci hrat, nebo ne?????To se vše stahuje ve storu???? Nevím jak to u xka vše funguje. Moc vám děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 1, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2018 funguje to stejne jako ps plus. hry funguji jen kdyz platis (xbox one hry). Vse je digitalni takze v mistnim tescu sleva na xbox hry za xbox kupon nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Září 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2018 Mrkni sem http://xboxweb.cz/xbox-one-manual/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.