jarda007 Odesláno Říjen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2018 Zdravím, když si objednám sběratelskou edici nového Assassina z UK, bude obsahovat české titulky? Já předpokládám, že ano, páč to mají i na UBI eshopu, alespoň kdysi, když někdo bral, tak se jen ujišťuji. Díky J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Říjen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2018 Bral jsem Spartan edici z Ubi storu na XO a čeština ve hře byla. Nevím ale stopro, jak to bude v tvém případě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Říjen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2018 Já bral taky z Ubi store gold edici a paráda ani jsem nic nemusel nastavovat hned mi to najelo samo na cz titulky. Prostě paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda007 Odesláno Říjen 15, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2018 Díky moc, já nakonec sehnal u nás a jak říkáte, ani jsem nemusel nic nastavovat a CZ bylo okamžitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.