MapleMatt Odesláno Říjen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2018 Prodám Shadow of Tomb Raider, digitální kód na stažení, popř. vyměním za jinou hru. Představoval bych si buď skrze SZ, mail nebo osobně ve Zlíně Největší zájem mám o Assassin's creed Syndicate V případě prodeje 800,- cena se mi zdá odpovídající, jde o novou hru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2018 Ahoj,koupil bych,posli prosim podklady k platbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MapleMatt Odesláno Říjen 12, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2018 SZ odeslána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reneeee Odesláno Říjen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2018 Ahoj kdyby byla hra volná koupil bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2018 kod jsem zakoupil ale nedari se aktivovat,pise to nasledujici chyby viz obr., zkousel jsem aktivovat pres pc,xbox i mobil a porad to same nekdo nejake napady? neni mozne aby klic byl vazany na bundle s konzoli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nagano80 Odesláno Říjen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2018 Nowys, ja prodaval 3 hry co byly k XOS pridane v podobe digi kodu a vsechny byly funkcni. Tak ze bud je problem u MS nebo si spatne zadal kod. Ja vetsinou Kody aktivuji pres prohlizec v pc, je to pohodlnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2018 kupoval jsem a aktivoval uz nespocet her pomoci klice,ten zadavam opravdu spravne tam chybu nevidim,to by hlasilo ze je spatne zadany klic ale tady to pise ze se musi uplatnit na jine webove strance. Zkousel jsem uplatnit v pc (mozila,IE),v mobilu (android i iphone) a i na samotne konzoli a stale nejde. Neni mozne,ze kdyz je to bundle z xzone ze je ten kod vazany primo na tu konzoli a nejde pouzit na jine? I na papiru s klicem je uvedeno ze neni urceno pro individualni prodej? Jak rikam X her jsem uz aktivoval, ale s timto jsem se setkal poprve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nagano80 Odesláno Říjen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2018 Tak to je dost zajimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2018 prave :/ jeste me tak napada zda jsem uvedl souhlas,ale nemuzu nikde najit kde ho zadat viz co je na obrazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 13, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2018 veta, že není určeno pro individuelní prodej je na každém kódu. to nebude ono. edit: tak nejsi sám: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2018 Hmmm tak to jsem zvědav co na to řeknou v pondeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2018 před 4 hodinami, Nowys napsal: kod jsem zakoupil ale nedari se aktivovat,pise to nasledujici chyby viz obr., zkousel jsem aktivovat pres pc,xbox i mobil a porad to same nekdo nejake napady? neni mozne aby klic byl vazany na bundle s konzoli? musis se prihlasit prez web, zmen lokaci uctu na jinej region, uk, de, usa - to je uplne jedno, aktivuj kod a pak si prehod lokaci zase na jakou potrebujes.. obcas to takhle blbne , ale vzdy pomuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2018 Super dík za info zkusim edit: kde to najdu?:-D jinak co čtu tak je změna možná jednou za 3 měsíce?? edit2: tak jsem to přehodil přes mobilní appku v lokation a při zadávání kódu již vypisovalo danou lokaci avšak bez výsledku :-/ porad ta sama chybova hláska a to jsem zkoušel skoro všechny lokace. Zkusím ráno ještě přímo Zadat do konzole zda se nechytne edit3: tak ani na konzoli to nejde :/ porad ta sama hlaska,i pres pc :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nagano80 Odesláno Říjen 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2018 Tak jak to dopadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MapleMatt Odesláno Říjen 16, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2018 Vcera jsem dostal zpravu, ze se to podařilo stáhnout, netuším, v čem tam mohl být problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2018 x krat jsem zmenil lokaci a neslo to, v pondeli jsme chteli kontaktovat support ale kdyz jsem to zkusil tak se to znicehonic chytlo a aktivovalo. stahl jsem,zapnul a ejhle.... You are too early .....hlaska at jdu na store se podivat kdy hra vyjde...pritom uz je... takze ted nanovo,vcera vecer jsem si psal s podporou a mam pockat na jejich mail co s tim udelaji :/ dnes jsem volal na podporu a holka vubec nevedela co po ni chci... ze az prijde vedouci tak mi zavolaji zpatky takze ted cekam zase edit: tak uz volali, ze nejsem sam s timhle problemem...ze az budou vedet vice tak se ozvou...den?dva?tyden???? nevi... edit2: tak zeď jsem zkusil zapnout a už šlape každopádně není málo 28.9gb na takovou pecku? 4K content mám zaply Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts