perrek Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 Čus, hledam nekoho, kdo se hrabe v PS4kach a umel by opravit chybu error SU-42118-6 - nasloci vzdy pri pokusu updatovat FW konzole. Co jsem vycetl, melo by se jednat o jakysi spatny kabel mezi zakladovkou a HDD/mechanikou. samozrejme akceptuji cenu opravy diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 ten zelený tukabel jsi neměl stříhat rudolfe Ale jinak zkus zavolat sem, co jsem slyšel mají dobré ceny, ale mají i delší čekačky http://www.servismax.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 zkousel jsi updatovat pres safe mode ? EDIT: Jinak k HDD zadne kabely nevedou, takze by to mohli byt ty k mechanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perrek
Čus, hledam nekoho, kdo se hrabe v PS4kach a umel by opravit chybu error SU-42118-6 - nasloci vzdy pri pokusu updatovat FW konzole. Co jsem vycetl, melo by se jednat o jakysi spatny kabel mezi zakladovkou a HDD/mechanikou.
samozrejme akceptuji cenu opravy
diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.