perrek Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2018 Čus, hledam nekoho, kdo se hrabe v PS4kach a umel by opravit chybu error SU-42118-6 - nasloci vzdy pri pokusu updatovat FW konzole. Co jsem vycetl, melo by se jednat o jakysi spatny kabel mezi zakladovkou a HDD/mechanikou. samozrejme akceptuji cenu opravy diky Citovat
0 Mandaz Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2018 ten zelený tukabel jsi neměl stříhat rudolfe Ale jinak zkus zavolat sem, co jsem slyšel mají dobré ceny, ale mají i delší čekačky http://www.servismax.cz/ Citovat
0 Manoust Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2018 zkousel jsi updatovat pres safe mode ? EDIT: Jinak k HDD zadne kabely nevedou, takze by to mohli byt ty k mechanice. Citovat
Otázka
perrek
Čus, hledam nekoho, kdo se hrabe v PS4kach a umel by opravit chybu error SU-42118-6 - nasloci vzdy pri pokusu updatovat FW konzole. Co jsem vycetl, melo by se jednat o jakysi spatny kabel mezi zakladovkou a HDD/mechanikou.
samozrejme akceptuji cenu opravy
diky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.