Moderators romeno Odesláno Říjen 27, 2018 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2018 Ahojte, blíží se datum vydání tohoto skvělého remasteru a osobně se nemůžu dočkat. Téma tu ještě není tak snad navnadím další staré hráče co mají rádi původní díly z PS1, ale i nové co tohle ještě nehrály. Hru jsem hrál v srpnu na gamescomu a je to bomba! Níže dávám Launch Trailer, nějaké info, gameplaye a datum vydání Já osobně už mám pár měsíců předobjednáno i s figurkou https://www.jrc.cz/figurka-totaku-collection-spyro-reignited-spyro-the-dragon/p172141 Datum vydání 13.11.2018 Popis hry: Po Crash Bandicootovi se svého remasteru dočkává i další legenda - fialový dráček Spyro! Nyní si budeš moci vychutnat ve zcela novém přepracování hned 3 klasické hry - Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage (Gateway to Glimmer) a Spyro: Year of the Dragon. Mezi hlavní vylepšení Spyro Trilogy Reignited patří přepracované ovládání, nové nasvícení a přepracované filmečky, jež tě řádně uvedou do děje. Rovněž velká péče byla věnována jednotlivám postavám, přičemž některé tím vyrostly co do krásy. Těšit se rovněž můžeš na zcela nový soundtrack, jenž vychází z původního díla Stewarta Copelanda, ex-bubeníka kapely The Police. SPYRO THE DRAGON V této hře se poprvé setkáváme s mladým dráčkem Spyrem, který se se svým přítelem - vážkou Sparxem vydává zachránit ostatní draky, kteří jsou pod vlivem kouzla hlavního padoucha - Gnastyho Gnorca. SPYRO 2: RIPTO'S RAGE V pokračování se chtějí Spyro a jeho přítel Sparx rekreovat a odpočinout si od deštivého počasí, ovšem při průchodem portálem se ocitají ve fantaskní říši jménem Avalar, kam je přivolali Elora, Hunter a Professor. Zde musí bojovat proti warlockovi se železnými pěstmi Riptovi a jeho nohlsledům Crushovi a Gulpovi. Znovu tak začíná odysea za záchranou, ovšem tentokrát je v sázce osud celého Avalaru. SPYRO: YEAR OF THE DRAGON Třetí díl začíná ve světě draků, kde Spyro a jeho přátel zrovna oslavují Rok Draka - událost, probíhající jednou za 12 let, při níž jsou do říše přinesena nová dračí vejce. Oslavu však naruší zaječice jménem Bianca, jež sebou přináší armádu nosorožčích lidí - Rhynocsů a podaří se jí ukradnout všechna dračí vejce. Ta posléze mocná kouzelnice rozeseje hned po několika světech. Spyro, Sparx a Hunter jsou posláni najít zloděje a přinést ukradená vejce zpět. Launch Trailer + gameplaye: Citovat
djbrouk Odesláno Říjen 27, 2018 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2018 Já už mám i dokonce zaplaceno dopředu. Jen doplatím poštu. romeno reagoval na 1 Citovat
Moderators romeno Odesláno Říjen 29, 2018 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2018 Oznámena kolekce s Crashem a info, že bude Spyro na dvou discích https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=activision-chysta-bundle-kolekci-spyro-reignited-trilogy-a-crash-bandicoot-n-sane-trilogy-stwe http://www.hrej.cz/novinky/2018/10/25/i-trilogie-spyra-na-vice-discich-49372/ Citovat
krtek6 Odesláno Říjen 29, 2018 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2018 no ten mix Crasha a Spyra nevím jestli bude dobrej tah....ono ten kdo ho chtěl ho má....Já osobně jsem generace tady těch her, ale Spyro mi nikdy tak moc nebavil jak Crash....joo poškolní speedruny bez memory karty...to byly časy... Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 15, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2018 Tak spyro je doma. je na jednom disku a patch 19gb nejspise opravdu dil 2 a 3.. a zadne titulky ve hre nejsou. none. teda v 1ce nic Citovat
Spatty Odesláno Listopad 15, 2018 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2018 Ty titulky mě štvou. Stačili by i anglický ale ony by beztak byly vlastně k ničemu.. Jinak hra pecka Citovat
djbrouk Odesláno Listopad 17, 2018 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2018 Obal edice EB Games (viz výše) Citovat
Moderators romeno Odesláno Listopad 17, 2018 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2018 Taky už hraji ode dne vydání, je to pecka Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 22, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 22, 2019 Tak jsem četl, že přidali titulky. Hru doma nemám, nemůžu potvrdit. Citovat
djbrouk Odesláno Březen 22, 2019 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2019 V posledním updatu přidali titulky u rozhvorů,opravili nějaké bugy a v kameře dali nějaký MOTION BLUR. Ale nemám odzkoušeno,už jsem dávno dohrál . A tady o tom píšou : https://www.gamerevolution.com/guides/509017-spyro-reignited-trilogy-1-03-update-patch-notes Citovat
captforest Odesláno Březen 22, 2019 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2019 Ano, jsou tam. Ale stejne ty animacky skipuju, takze me jsou titulky sumak Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.