Luckass Odesláno Říjen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2018 Ahoj, koupil jsem PS4pro s RDR2. Je tam kod na stahnuti obsahu (The war horse and the outlaw survival kit) na STORE mi kod hodi chybu: wc-40376-0 Pochopil jsem, ze je obsah pro moje umisteni asi nedostupny. Jde s tim neco udelat? PS4 mam z ceskeho shopu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 31, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2018 Mas CZ PSN ucet? koukni ma cd s hrou a dle CUSA kodu ma obalu zkoukni zda neni pro jinej trh. odkut jsi nakoupil? obcas eshopy nakupuji ze zahranici a prodavaji draz.. Luckass reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luckass Odesláno Říjen 31, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2018 Ano mam CZ PSN: EU Rockstar Games CUSA-08519 PlayStation Store PS4 10/26/18 Je možný, že to ještě není ready ze strany PS Store? edit: už vím, já si udělal kdysi dávno účet pro US store, pak jsem X let nehrál. No koupil jsem si PS4 pro s RDR2, použil účet na PSN co jsem měl ale už jsem mezitím zapomněl, že byl vytvořen pro US. Hele tak nic díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luckass
Ahoj, koupil jsem PS4pro s RDR2. Je tam kod na stahnuti obsahu (The war horse and the outlaw survival kit) na STORE mi kod hodi chybu: wc-40376-0
Pochopil jsem, ze je obsah pro moje umisteni asi nedostupny. Jde s tim neco udelat? PS4 mam z ceskeho shopu.
Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.