Luckass Odesláno Říjen 31, 2018 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2018 Ahoj, koupil jsem PS4pro s RDR2. Je tam kod na stahnuti obsahu (The war horse and the outlaw survival kit) na STORE mi kod hodi chybu: wc-40376-0 Pochopil jsem, ze je obsah pro moje umisteni asi nedostupny. Jde s tim neco udelat? PS4 mam z ceskeho shopu. Diky Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 31, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2018 Mas CZ PSN ucet? koukni ma cd s hrou a dle CUSA kodu ma obalu zkoukni zda neni pro jinej trh. odkut jsi nakoupil? obcas eshopy nakupuji ze zahranici a prodavaji draz.. Luckass reagoval na 1 Citovat
0 Luckass Odesláno Říjen 31, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2018 Ano mam CZ PSN: EU Rockstar Games CUSA-08519 PlayStation Store PS4 10/26/18 Je možný, že to ještě není ready ze strany PS Store? edit: už vím, já si udělal kdysi dávno účet pro US store, pak jsem X let nehrál. No koupil jsem si PS4 pro s RDR2, použil účet na PSN co jsem měl ale už jsem mezitím zapomněl, že byl vytvořen pro US. Hele tak nic díky moc Citovat
Otázka
Luckass
Ahoj, koupil jsem PS4pro s RDR2. Je tam kod na stahnuti obsahu (The war horse and the outlaw survival kit) na STORE mi kod hodi chybu: wc-40376-0
Pochopil jsem, ze je obsah pro moje umisteni asi nedostupny. Jde s tim neco udelat? PS4 mam z ceskeho shopu.
Diky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.