D3VL3R Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Nejedou vám nějaké hry? Podělte se o své zkušenosti, které pomohou ostatním. Stáhnout: PSP3000 Návod: 1) Obsah PSP3000 (PSP a seplugins) nakopírovat do ms0:/ 2) Zálohu hry (iso/cso) vlož do ms0:/->ISO-> 3) Spusťte TN Homebrew Enabler, po restartu pomocí VSH můžete hrát hry z XMB PS: Pokud se vám stane, že se nějaká hra sekne a zároveň vypne PSP, je pravděpodobné, že ani opětovné nahození henu nebo resetování PSP nepomůže k rozjetí iso/cso, hra se krátce po načtení sekne. Stačí ale jen přepsat Isoloader nebo ISO/CSO nebo HEN. Užívej si hraní, pokud se ti hra líbí, podpoř vývojáře její zakoupením... Stáhnout: PRO HEN ILoader Návod: 1) Vložte do složky PSP->GAME->HEN stažený EBOOT 2) Vložte do složky PSP->GAME-> stažený Iloader 2) Zálohu hry (iso/cso) vlož do ms0:/->ISO-> 3) Spusťte PRO HEN, po restartu Prometheus ISO Loader a vyber si svou hru Užívej si hraní, pokud se ti hra líbí, podpoř vývojáře její zakoupením... 5.03 GEN-C/5.03 Prometheus v7 pro Chickhen/MHUspeed - ISO/CSO hry! Pokud máte odzkoušenou nějakou hru, která tady není, prosím napište název včetně odkazu odkazu ke stažení. Aktualizace: 5.3. 2011 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Fungují Killzone Libertation - ISO Iron Man 2 - ISO Asphalt 2 - Urban GT - CSO WipEout Pulse - CSO Gripshift - ISO Exhoshift - CSO Lemmings - CSO Hot Pixel - CSO N+ - CSO Daxter - ISO Tony Hawks Project 8 - ISO Tony Hawks Underground 2 Remix - CSO The Sims 2 - CSO The Simpsons Game - CSO Sonic Rivals 1, 2 - CSO Loco Roco Midnight Carneval - CSO Nefunguje BUZZ! CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 mne jedou novy GOW - ISO a stary GOW - CSO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 doplněno, díky za zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 lidi,ony jdou vsechny iso ale zalezi odkud!!! napiste pls link kde ste to stahli FUNKCNI ISO GTA CHTW Motorstorm Arctic Edge Flatout Head On LittleBigPlanet CSO Space Invaders Extreme NEFUNKCNI ISO GoW chains of olympus(podezrela velikost-350 mb) vse z RaZzeRova topicu jinak devlere,pridam to do miho tutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 FUNKCNI : ISO: Dantes Inferno (czshare.com) naruto : akatsuki rising (uloz.to) Crash tag team racing (torrent: isohunt.com) prince of persia : rival swords (torrent: isohunt.com) Star Wars - force unleashed (czshare.com) CSO : Lego star wars 2 (torrent: isohunt.com) Nefunkcni : po spusteni z promethea se vrati do psp menu jakoby nic ISO : Naruto ultimate ninja 3 (zkousel jsem snad 5 verzi ani jedna nenabehne) Medievil ressurection CSO Naruto ultimate ninja 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 ISO: GoW Chains of Olympus - FUNGUJE GoW Ghost of Sparta - FUGUJE Flatout Head on - FUNGUJE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 lidi,oh my,piste link primo na soubor,popr. na topic,na uloz.to se vali 1000 gow a jak zjistime jestli jdou? bez linku je to k lejnu pac vsechny hry jdou ale zalezy jakY KONKRETNI iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Může mi PLS někdo poslat link na stažení GoW:GoS.iso ? Nemůžu to najít. Jo a nefunguje mi NFS MW ani v CSO a ani v ISO.... EDIT: GOW už mám akurát sem zapoměl link ale myslim že je to tenhle http://www.ulozto.cz/6329997/psp-game-god-of-war-ghost-of-sparta-iso tohle mi fachá ale jak říkám nejsem si jistej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aAlofok Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Funkční/Iso:pes2010,dirt 2 Funkční/CSO:Virtual tenis 3,MotoGP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 ISO Funguje-Flatout Head on, Assassin's Creed: Bloodlines, Tekken 6, FIFA 11, Gta Vice sity, GTA china town, GTA LIberty city, Nefunguje zatial nic..Potom doplnim E: vsetky hry som tahal odtialto: http://console-forum.net/tema/81696-...tron-evolution Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 mě to rozjede Emulatory- daedalus x64 alpha 630m game- everyday shooter.cso Naruto ultimate ninja heroes 1,2.cso Trog evolution.iso Lego star wars 2 the original triloy.cso Aplikace- PSPdisp v0.5.1 100% funkční + plugin pro USB typ C Media Player Engine v2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Vše přidáno, doplněno o emulátory a pluginy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 DOPRDELE PISTE LINKY NA STAZENI,JINAK JE TO K HOVNU! pac vsechny hry jedou ale zalezy jaka verze a odkud!!! pac jako gow gos jde jen 3 verze z 10 a ze vam jde a nenapisete link je to k nicemu,ja stahnu motorsturm pac vam jde ale me nepujde kvuli jiny verzy TAK PROSIM,PISTE LINKY NEJLIP NA TOPICI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 ja to vše stahoval za thepiratebay.org a pspzone.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ale aj tak si myslim ze niekomu to pojde niekomu zas tie hry nepojdu..Tusim ze to chalani rozoberali aj v topicu TN HENU E: pomocou FxR-ovej finty mi to slape bez problemov a zatial ani raz mi to nespadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 tjn. na všech psp nepujdou někdere hry i když ostatním jsou xD Ale aj tak si myslim ze niekomu to pojde niekomu zas tie hry nepojdu..Tusim ze to chalani rozoberali aj v topicu TN HENUE: pomocou FxR-ovej finty mi to slape bez problemov a zatial ani raz mi to nespadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ozaj su nejake novinky o HEN-u B ? P.S ale aj tak si asi necham Prometheus iLoader :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 ne ještě nejsou žadne novinky o 6.20 TN-B (HEN) ale buch vý jestli na tom TN už maká Ozaj su nejake novinky o HEN-u B ?P.S ale aj tak si asi necham Prometheus iLoader :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Jede NHL 07 (CSO ale já jsem si to převedl na ISO) http://czshare.com/934037/7L1p/nhl_2007_w.rar Need for speed Shift PSP czdabing http://czshare.com/919457/9723/nfsshiftpsp.part1.rarhttp://czshare.com/919548/7__n/nfsshiftpsp.part2.rar http://czshare.com/919570/qaHD/nfsshiftpsp.part3.rar u dalších už si nepamatuji kde sem je našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Funkční: ISO: F1 2009 Need for speed undercover Colin mcrae rally dirt 2 GTI Club FlatOut Head on CSO: Call of duty Roads to victory Vše z pspzone.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Jede vám někomu Rock band já jsem zkoušel snad pět různých verzí a nejela mi ani jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Funkční : UFC 2010 PES 2011 oboji ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 horaci.....! a co link? takhle to je k nicemu 12345 - nema rock band nakou ochranu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 horaci.....! a co link? takhle to je k nicemu12345 - nema rock band nakou ochranu? Aha sry to jsem nevedel myslel jsem ze mam napsat jen co jede...linky uz nvm...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.