D3VL3R Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Vyšel TN-D s podporou PSOne her, brzy přidám http://psp.novinky.org/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 už je to nahozeno, akorát nevím, kam dat ty psone hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Dělám na návodu! - ale zřejmě se dávaj jako na Pro-B2 ne? do Game - bohužel to nemohu vyzkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 nejde ....................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Hele - zkus is stáhnout tohle - http://ifile.it/klr3vn2 a dát jí do ms0:/psp/game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hroch Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Návod by se dal aktualizovat o 6.20 TN-D TiltFX fix (je to sice jediná novinka a vím, že pohybové čidlo tady asi moc lidí nemá, ale třeba mně se to hodilo a můžu potvrdit, že funguje bez problémů, snad poprvé s tímhle HENem) a také o aLoader 1.1 (s verzí 1.0 mi nefungoval třeba Flatout, s novou verzí jede ok). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Hele - TN Hen D tu už je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hroch Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 To jsem si taky myslel, ale když jsem stáhl ten "balíček" z prvního postu, tak mi Tilt FX nejel, když jsem stáhl ten HEN z psp.novinky i s tím fixem, tak mi to jelo, takže jsem z toho usoudil, že tady je TN-D bez Tilf FX fixu, ale je možný, že byla chyba u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 nebyla, TN to vydal a ráno na psp.novinky.org to bylo bez FIXu a k večeru už s FIXem, podle mě upravil chybu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 a jak mam dat do psp ten VSH česky? EDIT:// vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 :D spamspamspam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silhavyD Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 funguje to i na FW6.37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 ne, je tam někde napsáno že to je pro 6.37? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.