lvicektom Odesláno Listopad 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 Zdravím,nevíte kde by se u nás daly sehnat prázdné obaly na hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Listopad 8, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 Třeba https://m.originalky.cz/obal-na-hru-pro-playstation-4-p75309/ Nebo zkusit štěstí u Google https://www.google.cz/search?q=obal+na+ps4+hry&rlz=1CDGOYI_enCZ706CZ706&oq=obal+na+ps4+&aqs=chrome.2.69i57j0l3.4521j0j4&hl=cs&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lvicektom Odesláno Listopad 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 potřeboval bych ale na Nintendo Switch ne na PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Listopad 8, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 Jaj omluvuju se Toto? https://m.alza.cz/gaming/bigben-sada-barevnych-obalu-cartridge-6x-nintendo-switch-d5444020.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lvicektom Odesláno Listopad 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 Ne,prostě klasický originální obal na tu cartridge,jako když si tu hru koupíš novou v obchodě. Koupil jsem totiž teď 2 bazarové hry na originálky.cz a zjistil jsem,že budou dodány bez krabičky - pouze samotné cartridge :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Listopad 8, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 Tohle je bude asi možná problém. Konzole je vcelku mladá a co y obaly se objeví až po delší době. Na ostatní konzole taky trvalo než se právě začali prodávat samostatně.Každopádně být tebou hry vrátím obchodu pokud si je nekupoval vyloženě s tím, že budou bez obalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GluckCZ Odesláno Listopad 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 Čau tady to máš Odkaz SAIXX reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lvicektom Odesláno Listopad 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 Luxus!! To je přesně ono.MOC díky!Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Listopad 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 před 31 minutami, SAIXX napsal: Tohle je bude asi možná problém. Konzole je vcelku mladá a co y obaly se objeví až po delší době. Na ostatní konzole taky trvalo než se právě začali prodávat samostatně. Každopádně být tebou hry vrátím obchodu pokud si je nekupoval vyloženě s tím, že budou bez obalu originalky to maji VZDY uvedene ze hra je bez obalu SAIXX reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lvicektom Odesláno Listopad 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 já si toho bohužel nevšimnul.Teď už mi to neva,prázdné obaly jsem si objednal,papírový přebal si vytisknu a hra bude jak nová[emoji846]Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GluckCZ Odesláno Listopad 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 nemáš zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rcbandit4456 Odesláno Prosinec 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2018 Na Playcentrum kvůli velkému zájmu krabičky hodně podražili na 79kč za kus :-( Našel jsem nakonec krabičky za 35,- a při množstevní slevě od 10ks je prodávají za 29kč. :-) První 10ka je již na cestě.https://www.obchod42.cz/variant/nintendo-switch-nahradni-obal-hry/239206/190 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Prosinec 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2018 Njn, od te doby, co Sony prodava kredit / plusko jen v kartonove verzi, je krabicek malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lvicektom
Zdravím,nevíte kde by se u nás daly sehnat prázdné obaly na hry?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.