brixtr Odesláno Listopad 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2018 Mám takový dotaz. u předešlé televize jsem si podle návodu na netu aktivoval aby se mi tv spustila a přepla na HDMI kde jsem měl zapojený ps3 hned po zmáčknutí a zapnutí playstationu. pak jsem koupil jinou tv a ted ten navod nemužu zaboha nikde najít neporadil by někdo jak na to nastavení? vím že to je někde v nastavení ps3 ale fakt nwm kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 16, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2018 musis to mit zaple jak v ps3 tak v tv v ps3: https://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/ctrlhdmi.html v tv dle typu tv. Ovladani hdmi nebo CEC brixtr reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brixtr Odesláno Listopad 16, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2018 takže prolézt komplet nastavení tv a hledat.. já měl za to že to stačilo právě na ps3 díky moc jdu zkoumat @mirai_trunks tak po pořádným zkoumání a různém nastavovaní(kde jsem nějak udělal že jsem ps3 ovladal dalkovým ovladačem od tv :D) se mi to nakonec opravdu podařilo.. ještě jednou moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 16, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2018 neni zaco:) ja to posledne musel vypinat, bo jsem omylem zapinal konzoli a zene se prepinala TV na hdmi vstup a nadavala:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.