Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Elders Scrolls Blades


Qudrist

Recommended Posts

Ako uz mozno viete na mobilne zariadenia Android a AppStore sa chysta pecka The Elder Scrolls Blades hra bude neskor prepustena aj na PC a Konzoly. 

Hra mala byt prepustena uz v Septembri ale Bethesda vydanie hry odlozila na doposial neznamy datum vyjadrila sa len ze to bude v priebehu jesene 2018 ... posledne dni sa ale spekuluje ze datum by mal byt 1.December tak pevne verim ze tento datum bude dodrzany... 16.Novembra spustili na Obchod play a App Store moznost predobjednavky hry tak kto si ju este nepredobjednal tak smelo do toho...

Pri tejto prilezitosti som sa rozhodol spravit skupinu na FB pre SK a CZ komunitu tak kto ma zaujem a planuje hru hrat tak sa pridajte nech nas je tam dostatocne mnozstvo aby sme si potom mohli vymienat nazory, rady a pod.

Verim ze sa na hru tesite rovnako ako ja :)

link: Elder Scrolls Blades skupina

 

UPDATE: Mame 7.2.2019 a stale nie su k dispozicii ziadne informacie ohladom vydania hry ba dokonca ani o prednostnom pristupe. Bethesda v tejto veci mlci a neposkytuje ziadne informacie a ani ziaden naznak skoreho prepustenia. Na internete koluju uz rozne spekulacie ze vydanie bude koncom marca 31.3.2019 to naznacuje aj APP store kde tento datum uvadzaju aj ked to nie je oficilany datum ale skutocne sa k tomuto datumu blizime. Dalsou teoriou je ze Bethesda Blades prepusti 18. Marca na  GDC Game UX Summer kde bude vysvetlovat vyvoj hry a herne mechaniky. Tak uz nam neostava nic ine len cakat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu