Yoggy Odesláno Listopad 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2018 Prodám nintendo switch staré rok a něco, červenomodré joycony. Záruka do 12/2019. K tomu mám hori pouzdro, volanty, navíc jeden baseus usb-c kabel. Hry: Mario super odyssey, Pokken tournament, Fifa 18 (jediná bez krabičky), 1-2 switch, Mario kart 8. Cena 8000 za všechno, při rychlém jednání možná sleva, pokud by si to někdo vyzvedl v Novém Jičíně tak větší sleva Jinak jsem relativně schopen dovézt po moravě. Pozn. K fotce (zeldu jsem jiz prodal) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phob Odesláno Prosinec 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2018 Ahoj, mam otazku, zaruka tedy neni? Nebo se da dohledat na krame? Pripadne muzes poslat fotky? Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoggy Odesláno Leden 12, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2019 Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derak Odesláno Leden 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2019 Ahoj, neprodáš bez her? V zásadě potřebuju jenom tablet a joycony.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2019 Neprodal bys jen MK8? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoggy Odesláno Leden 27, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2019 Prodavam pouze jako komplet zatim. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoggy Odesláno Březen 26, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2019 prodáno lock thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts