stelon Odesláno Listopad 26, 2018 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2018 Čaute chci se zeptat koupil jsem xbox one x a puvodni xko sem dal tatovi a na tom staršim mam koupeny game pass a tak se ptam kdyz se prihlasim na tom novem xku x pod mim starym uctem budu muset znova zaplatit game pass na te nove konzoli? Citovat
0 MajlloB Odesláno Listopad 27, 2018 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2018 Ne pokud si propijite Konzole. Citovat
0 stelon Odesláno Listopad 27, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2018 Aha a jak se to dela dik Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 27, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2018 http://xboxweb.cz/sdileni-her-u-xbox-one/ Jednoduše, prihlasis se svým účtem na tatikovem Xboxu a nastavis ho jako Home a pak se prihlasis tatikovym uctem na svém Xboxu a nastavis jako Home. Co koupíte, to sdilite, ideální treba že jeden koupí Gold na rok a druhý treba Game Pass. Takže stačí když jeden koupí a druhý využívá. Ale nelze to tak dělat u her koupenych v krabičce na discích, jen u digitalnich her koupenych na MS storu. A nebo kupuj vse a tatík ti dá půlku peněz. Citovat
0 stelon Odesláno Listopad 27, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2018 Super diky moc.a jeste neviš nahodou jak mam nastavit ten mod aby jak vypnu xbox x tak aby se vypnul uplne protoze ted ho vypnu ale porad slyšim že jede asi hdd.a jeste jak vypnu xbox tak joystick zustane zapnuty dik Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 27, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2018 System >Settings > Power & startup. nejspíš tam máš Instant On, tak to změň Citovat
0 stelon Odesláno Listopad 27, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2018 Obe ty konzole maji byt nastavene n home? Protoze jsem je nastavil obe na home a porad mi na tom novem nejde game pass Aha uz to jede to musim pak na te nove konzoli najet v menu pres memnerships ze ten game pass Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 27, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2018 Obě nastavit Home, u tatika tvůj účet a Hime a u tebe tatikuv ucet a Home. Nevím jak to funguje, nemám nikoho na sdílení her. Tak hlavně že ti to funguje Citovat
0 stelon Odesláno Listopad 28, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2018 U tatika hime to nevim kde to je ale mam to n stejnem ucte mysliš že je to blby mit obe konzole přihlašené na stejnym učtu? Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 28, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2018 Nevím jestli je to blbé, ale přečti si to tady jak se to nastavuje. http://xboxweb.cz/sdileni-her-u-xbox-one/ Citovat
Otázka
stelon
Čaute chci se zeptat koupil jsem xbox one x a puvodni xko sem dal tatovi a na tom staršim mam koupeny game pass a tak se ptam kdyz se prihlasim na tom novem xku x pod mim starym uctem budu muset znova zaplatit game pass na te nove konzoli?
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.