cembry Odesláno Prosinec 4, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2018 Koupil jsem Xbox One z druhy ruky a byla u toho Forza Horizon 3, bohuzel bez obalu. Chtel bych to mit na policce hezky a tak hledam naskenovanej obal k vytisteni. Nemel by nekdo, prosim? Citovat
DogVader Odesláno Prosinec 6, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2018 zkus strejdu googla, treba neco jako: forza horizon 3 xbox cover download apod., ja si takhle uz par obalu delal Citovat
Crashíčeq Odesláno Prosinec 7, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2018 Neco takovyho? https://www.mobygames.com/game/xbox-one/forza-horizon-3/cover-art Citovat
cembry Odesláno Prosinec 8, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2018 (upraveno) Strejdu Gugla jsem uz taky trosku potrapil a "neco takovyho" bylo asi to nejlepsi, co jsem nasel. :-) Trosku naivne jsem doufal, ze by se mohlo najit neco jeste o neco malo lepsiho (a ne, nemam problem si ten obal slozit ze tri dilu v nejakym softu ;-) ). Kazdopadne diky! EDIT@SAIXX - takže ti nebude ani dělat problém si nastudovat pravidla aby jsi zjistil, že nemáš citovat předchozí příspěvek [emoji6] Upraveno Prosinec 8, 2018 uživatelem basildon Necituj předchozí příspěvek! Dodržuj prosím pravidla. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.