cembry Odesláno Prosinec 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2018 Koupil jsem Xbox One z druhy ruky a byla u toho Forza Horizon 3, bohuzel bez obalu. Chtel bych to mit na policce hezky a tak hledam naskenovanej obal k vytisteni. Nemel by nekdo, prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Prosinec 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2018 zkus strejdu googla, treba neco jako: forza horizon 3 xbox cover download apod., ja si takhle uz par obalu delal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Prosinec 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2018 Neco takovyho? https://www.mobygames.com/game/xbox-one/forza-horizon-3/cover-art Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Prosinec 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2018 (upraveno) Strejdu Gugla jsem uz taky trosku potrapil a "neco takovyho" bylo asi to nejlepsi, co jsem nasel. :-) Trosku naivne jsem doufal, ze by se mohlo najit neco jeste o neco malo lepsiho (a ne, nemam problem si ten obal slozit ze tri dilu v nejakym softu ;-) ). Kazdopadne diky! EDIT@SAIXX - takže ti nebude ani dělat problém si nastudovat pravidla aby jsi zjistil, že nemáš citovat předchozí příspěvek [emoji6] Upraveno Prosinec 8, 2018 uživatelem basildon Necituj předchozí příspěvek! Dodržuj prosím pravidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.