Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Omezení věku

Wondry

Otázka

Ahoj, založil jsem účet pro syna, kterému je 10let. K tomu jsem aktivoval PS plus. I přesto že v rodičovském účtu povolím hry 18+ tak se ve storu hry nezobrazí a i měsíční nabídka her nejde vidět. Soma i Onrush mají věkové omezení, které nesplňuje. Jak mám pak ale chápat položku " Age Level for Games "

Jde to nějak obejít. Jako poslední řešení je udělat nový účet s falešným věkem a na ten zakoupit znovu roční členství....

Díky zy rady

Wondry

Výstřižek.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators

nastaveni/povolení veku jde jen na poducty pod hlavnim rodicovskym. pokud je v uctu uveden nizsi vek nez je povoleno aplikaci tak to sony zablokuje. dalsi vekova restrikce je na online hrani. moznosti je nechat synuv ucet nastaven jako primarni- tudiz bude sdilet dalsim uctum ps+ a vytvorit jinej ucet s fiktivnim vekem, kde bude hrat. 

je k zamyšlení, zda by mel 10ti letej kluk hrat Somu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu