Nhtz Odesláno Prosinec 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2018 Ahoj všichni prosím pomůže mi někdo zjistit jestli je možný s mojí konzolí se pripojit na xbox live? V příloze nechám fotky systémových údajů. K Jde mi o to jestli se mi po připojení neco nezablokuje atd... Popřípadě co udělat pro to abych mohl konzoli připojit na net a live. Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 29, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2018 Co myslíš tím flashem? Máš RGH úpravu nebo flash DVD mechaniky? Není flash jako flash, lidé si to pletou a pod flashem si představují veškeré úpravy Xboxu. RGH hraješ hry z HDD stažené z netu a nelze hrát online. Flash DVD mechaniky hraješ pálené hry a lze hrát online, ale může hrozit BAN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nhtz Odesláno Prosinec 29, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2018 (upraveno) před 12 minutami, basildon napsal: Mám flash mechaniky tusim lt 3.0 Upraveno Prosinec 29, 2018 uživatelem basildon Necituj předchozí příspěvek! Dodržuj prosím pravidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 29, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2018 Tohle by ti mohlo pomoci https://console-forum.net/tema/130059-jak-se-uspesne-chranit-proti-banu-na-live/ Teoreticky na Live můžeš ale hrozí riziko BANu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nhtz Odesláno Prosinec 29, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2018 Tak diky moc snad se neco dozvim... Nejsem v tom totiz moc zbehlej . A kdyz budu mit origo hru a hrat multiplayer tak mi muzou dat BAN. Tim padem se mi zablokuje jen účet online? A jinak vše mi pojede ne? Aji palenky a singl... Palenky nejdou jen kdyz udelam spatnou aktualizaci ne?... Snad me pochopis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 29, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2018 Nikdy jsem flash mechaniky neměl takže v tom ti neporadím, měl jsem RGH a hrál jsem jen singleplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nhtz Odesláno Prosinec 29, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2018 Dobre. Každopádně diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.