MobileGamerCZ Odesláno Leden 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2019 Vůbec si nevím rady, návod jsem nikde nenašel. Jde to vůbec? Děkuji předem za odpověď potažmo nasměrování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 jirik Odesláno Leden 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2019 Jestli jsem to spravne pochpil, tak chces pripojit USB joypad, co používáš k PC i na Xbox ONE. Je tak? Pokud ano, tak te musim zklamat. K Xboxu pripojis pouze nektere joypady (ty, jejíž vyrobci mají licenci). Jiné ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MobileGamerCZ Odesláno Leden 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2019 Ještě že jsem nekoupil z Aliexpress jak jsem chtěl, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MobileGamerCZ
Vůbec si nevím rady, návod jsem nikde nenašel. Jde to vůbec? Děkuji předem za odpověď potažmo nasměrování.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.