CzechBarbed Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Pánové a dámy, chtěl jsem se zeptat. Zda-li je normální, když máte vyplý kinect a uchopíte tu vrchní část se snímačema, jestli se v kloubu mírně naklání (dopředu a dozadu). Mám tam vůli tak 3-4mm. Máte to taky tak nebo je to pevné jak beton? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 jo naklání se mírně...je to normální...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechBarbed Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Tak dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnarkiSKW Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 znamej si ho přines domu,myslel že se to natáčí ručně tak to hned prokřupal o pár zubů na servu :D naštestí funguje ale kupovat si ho od něj to bych nechtěl :D vule je u všech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 ty vole , ted jsem si uvědomil ,že jsem taky s tím pěkně pokřupal nazačátku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnarkiSKW Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 :D:D dybych to nevěděl tak sem to lámal taky jak je člověk zbrklej je to hned :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.