CzechBarbed Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2010 Pánové a dámy, chtěl jsem se zeptat. Zda-li je normální, když máte vyplý kinect a uchopíte tu vrchní část se snímačema, jestli se v kloubu mírně naklání (dopředu a dozadu). Mám tam vůli tak 3-4mm. Máte to taky tak nebo je to pevné jak beton? Citovat
Wind Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2010 jo naklání se mírně...je to normální...:-) Citovat
AnarkiSKW Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2010 znamej si ho přines domu,myslel že se to natáčí ručně tak to hned prokřupal o pár zubů na servu :D naštestí funguje ale kupovat si ho od něj to bych nechtěl :D vule je u všech Citovat
Rest Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2010 ty vole , ted jsem si uvědomil ,že jsem taky s tím pěkně pokřupal nazačátku :D Citovat
AnarkiSKW Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2010 :D:D dybych to nevěděl tak sem to lámal taky jak je člověk zbrklej je to hned :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.