NobodyAnswers Odesláno Leden 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2019 Prodám herní soundtracky na vinylech. Bral jsem pro sebe a tak aby to poštovné se dalo podělit, tak jsem vzal některé navíc. The Music of Destiny, Volume I Collector's Edition Vinyl Box Set - PRODÁNO The Witcher 3: Original Game Soundtrack Deluxe 4LP Set - 1 ks - obsahuje soundtrack z Witcher 3 + obou DLC na 4 vinylech Cena: 1399 + 120 kč doprava při platbě předem Far Cry Primal - 1ks - obsahuje soundtrack ze hry Cena 399 kč + 120 kč doprava při platbě předem Posílám pořádně zabalené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Leden 30, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 přidány 2 vinyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Leden 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 Ahoj, mám zájem o Zaklínače. EDIT@SAIXX : nastuduj si, prosím, pravidla. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Únor 13, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2019 Destiny vinyl prodán, zbývá Zaklínač 3 kompletní soundtrack a Far Cry Primal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Březen 6, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2019 aktualizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts