Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nabíjení ovladače přes kabel


cudas09

Otázka

Zdravím pánové, mám takovou otázku když nabíjíte ovladač přes kabel svítí vám ovladač nebo něco problikává, mě svítí bílou barvou rozsvítí se a zase zhasne atd tak nevím jestli je to v pořádku nebo není. Nebo jestli když si koupím nabíjecí dokovací stanici na ovladače jestli bude po problému konektorem který se my zdá jakoby volný. děkuji za odpověd.

https://www.herni-svet.cz/sony-nabijeci-stojan-dualshock-4-ps4 zde nabíjecí stanice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

..mne to nabíjení přes kabel pár let taky štvalo..pořád o to někdo zakopával...a ovladač  končil na zemi..a ty zvuky pádu..pak jsem si pořídil druhý ovladač a co teď..další kabel..přehazovat..nene-takže jsem si sehnal přesně tu co máte v odkazu-nabíjím dva ovladače samostatně bez ps4-základna je sama těžká tak akorát -prostě je stabilní- trochu jsem měl problém s tím zasunováním do portu ale hledal jsem problém kde nebyl-prostě stačí využít vybrání v doku a ovladač pěkně skoro vlastní vahou zapadne sám jak má...dávno už jsem ho měl mít!:)..no a mi ty ovladače svítí oba dva pomerančově/žlutá to moc není/pak to začne ke konci nabíjení  táhle poblikávat...až to úplně zhasne..nestarám se už o ovladače-nechávám je  v doku ...stále je to připojeno a kdykoli připraveno k použití..:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu