Junior85 Odesláno Leden 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 Chtěl bych se zeptat, měl sem od kámoše půjčený GTA 5, hru sem vrátil a teď si jí chci koupit na PS Store. Musím tu starou (půjčenou aka vrácenou) odinstalovat a znovu stahovat, nebo se mi to naváže na tu verzi co tam mám?? předem dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Leden 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 Podle me ti to z webu nepujde nainstalovat a nahlasi, ze uz v PS3 hra je... ze se musi nejdrive smazat. Nemam to vyzkouseny, ale u PS4 to tak je. A navic ti nemusi fungovat SAVE! Na to bacha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior85 Odesláno Leden 24, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 si říkám proč mluvíš o PS3 a teď koukám, že sem napsal GTA 4 ...takže sorry jedná se o GTA 5 na PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 24, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 Pořád víceméně platí to co napsal kolega výše. Hra jako taková by měla jít teoreticky spustit po stažení i při zachování verze z disku (např. mě takhle funguje Driveclub ale opačně) ale počítej s tím, že savy na 80% nebudou shodné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior85 Odesláno Leden 24, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 jako klidně si to dám od začátku, to se nedá nic dělat..takže odinstaluju tu co tam mám a pak stáhnu znova..dík kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 24, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 Pokud to zakoupíš uvidíš hned jestli tam budeš mít možnosti nainstalovat/spustit - určitě bych to vyzkoušel dřív než to smažeš za to nic nedáš. To samé i s tím savem [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior85 Odesláno Leden 24, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 okej, dám na tvojí radu, thx ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior85 Odesláno Leden 31, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2019 tak sem to musel odinstalovat a stáhnout znova, ale save funguje!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Junior85
Chtěl bych se zeptat, měl sem od kámoše půjčený GTA 5, hru sem vrátil a teď si jí chci koupit na PS Store.
Musím tu starou (půjčenou aka vrácenou) odinstalovat a znovu stahovat, nebo se mi to naváže na tu verzi co tam mám?? předem dík!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.