Junior85 Odesláno Leden 24, 2019 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2019 Chtěl bych se zeptat, měl sem od kámoše půjčený GTA 5, hru sem vrátil a teď si jí chci koupit na PS Store. Musím tu starou (půjčenou aka vrácenou) odinstalovat a znovu stahovat, nebo se mi to naváže na tu verzi co tam mám?? předem dík! Citovat
0 miz012 Odesláno Leden 24, 2019 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2019 Podle me ti to z webu nepujde nainstalovat a nahlasi, ze uz v PS3 hra je... ze se musi nejdrive smazat. Nemam to vyzkouseny, ale u PS4 to tak je. A navic ti nemusi fungovat SAVE! Na to bacha. Citovat
0 Junior85 Odesláno Leden 24, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2019 si říkám proč mluvíš o PS3 a teď koukám, že sem napsal GTA 4 ...takže sorry jedná se o GTA 5 na PS4 Citovat
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 24, 2019 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 24, 2019 Pořád víceméně platí to co napsal kolega výše. Hra jako taková by měla jít teoreticky spustit po stažení i při zachování verze z disku (např. mě takhle funguje Driveclub ale opačně) ale počítej s tím, že savy na 80% nebudou shodné. Citovat
0 Junior85 Odesláno Leden 24, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2019 jako klidně si to dám od začátku, to se nedá nic dělat..takže odinstaluju tu co tam mám a pak stáhnu znova..dík kluci Citovat
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 24, 2019 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 24, 2019 Pokud to zakoupíš uvidíš hned jestli tam budeš mít možnosti nainstalovat/spustit - určitě bych to vyzkoušel dřív než to smažeš za to nic nedáš. To samé i s tím savem [emoji6] Citovat
0 Junior85 Odesláno Leden 24, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2019 okej, dám na tvojí radu, thx ;) Citovat
0 Junior85 Odesláno Leden 31, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2019 tak sem to musel odinstalovat a stáhnout znova, ale save funguje!! :-) Citovat
Otázka
Junior85
Chtěl bych se zeptat, měl sem od kámoše půjčený GTA 5, hru sem vrátil a teď si jí chci koupit na PS Store.
Musím tu starou (půjčenou aka vrácenou) odinstalovat a znovu stahovat, nebo se mi to naváže na tu verzi co tam mám?? předem dík!
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.